Čtvrtá fáze vody

7. 1. 2023
Petr Vojtíšek

V józe se hodně mluví o life force, životní síle, která námi proudí a pokud neproudí, tak jak má, tak onemocníme. Zní to jako hodně abstraktní pojem, ale možná tak úplně není.

Víme, že voda tvoří cca 60-70% naší tělesné váhy, ale mnohem zajímavější údaj je, že vzhledem k tomu, že molekula vody je malá, tak zasahuje do 99% našich molekul v těle. To znamená, že je v podstatě všude.

Pojďme se bavit o krvi, což je taková živá voda. To, že rozváží živiny do těla a odpad zase pryč, tak nějak chápeme, ale jak to dělá? Tak nějak se má za to, že to dělá srdce jako taková pumpa, která ji pohání naším tělem, ale možná to tak úplně není. Možná srdce není pumpa, ale něco trochu jiného. Jako pumpa by totiž bylo dost špatně konstrukčně vyřešené a vlastně by v tom místě, kde je, úplně nedávalo smysl. Žádný konstruktér by na takovém místě a takovým způsobem pumpu prostě nevytvořil a nechce se mi věřit, že to je konstrukční chyba.

Nechme teď ale srdce stranou, ale zkusme přijmout fakt, že to není pumpa...tak co tedy krev pohání?

A tady se dostáváme k tomu zajímavému. Vypadá to totiž, že existuje ještě jedna, čtvrtá fáze vody. Máme pevnou, kapalnou a plyn. Ty jsou jasné, ale mezi pevnou a kapalnou je ještě jedna. Taková v podstatě želé/rosol fáze, která dokonce není H2O, ale H3O2.

Pokud do vody dáte nějaký hydrofilní materiál (má rád vodu), třeba nějakou trubku, tak se stane to, že podél stěn té trubky se vytvoří právě tohle želé. Vrstva želé, která má pouze záporný náboj a je vždy "čistá", to znamená, že vytlačí veškeré cizí materiály vedle "ven" do vody, která má naopak kladný náboj. Takže máme sloupec mínus a sloupec plus, to znamená, že máme baterii. Teď ještě potřebujeme něco, co ji nabije.

A to je třeba slunce. Pokud posvítíte světlem (infračerveným) na naší hydrofilní trubku ve vodě, tak to, co se stane je, že ta vrstva želé se začne zvětšovat.

  1. Takže máme trubku(žílu).
  2. Po obou vnitřních stěnách máme čisté záporné želé, to znamená, že veškerý materiál (krvinky, destičky), co je v trubce se začne hromadit uprostřed v kladných vodách.
  3. A teď na to posvítíme infračerveným světlem a to, co se stane je, že želé se zvětšuje a ten prostor uprostřed s tím materiálem se začne zmenšovat, tudíž ten nahromaděný materiál to začne vytlačovat určitým směrem.
  4. A máme pohyb. Geniální.

Jste stále se mnou?

Takže máme pohyb, který je zadarmo, nic nestojí, není potřeba ho ničím pumpovat. Jediné, co potřebujeme je voda a energie ve formě světla. To je celé. Life force.

Říkali jsme si, že ten zdroj, který to celé uvádí do pohybu je světlo, konkrétně infračervené záření. Je dobré si uvědomit, že infračervené světlo nevydává pouze slunce, ale i my a zprostředkovaně všechno kolem nás. Zvířata, stromy, zem i neživé předměty. A není to jenom o samotném infračerveném záření, ale i ostatní přírodní záření a záření kosmické, které k nám pronikají se na tom procesu podílejí. Důležitou roli v tom celém hraje i magnetické pole země...

Pojďme si zkusit takový pokus. Máme nádobu s vodou a do ní vložíme naší hydrofilní trubičku s želém a nějakým materiálem uvnitř:

  1. necháme na to svítit slunce. Máme pohyb materiálu skrz trubičku.
  2. položíme nádobu s vodou na zem. Máme pohyb.
  3. přiložíme na nádobu naše ruce. Máme pohyb.
  4. přiložíme na nádobu psa. Máme pohyb.
  5. přiložíme k nádobě zapnutý telefon....

Co se stane? Ano, pohyb se zastaví. Stejně jako když bychom nad nádobou pustili wi-fi nebo rádio...jiná energie, jiné záření- cizí a ono to najednou nefunguje.

Tohle je něco, co může "vědecky" vysvětlit, proč nám dělá dobře sluneční svit, chození v přírodě, objímání stromů, dotek, kontakt. Něco, co víme, že nám dělá dobře, ale vlastně nevíme proč. A možná taky proč je dobré občas vypnout instagram.

PS: přijde mi to zajímavé, ale nejsem žádný expert, jenom klouzám po povrchu a tudíž bych si nikdy nedovolil tvrdit, že to tak je a že to nemůže být jinak. Pokud vás to zaujalo a chcete jít více do hloubky, tak doporučuji mimo jiné práci Dr. Geralda Pollacka, protože z něj a jeho výzkumu ohledně vody to v podstatě celé vychází.